Valitse sivu

Hyvät ystävät, tänään juhlitaan Inkoon Vihreiden 10-vuotisjuhlaa. Mutta tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun vietetään inkoolaisen vihreän toiminnan 10-vuotisjuhlaa – nimittäin jo syksyllä 2010 juhlimme yhdessä Inkoon ja Siuntion Vihreiden 10-vuotisjuhlaa. Juhlia vietettiin Siuntion Fanjunkarsissa, ja saimme vieraaksemme Pekka Haaviston!

Useamman kunnan yhteinen yhdistys voi olla käytännöllinen ratkaisu, etenkin kun vielä kymmenisen vuotta sitten vihreä toiminta Inkoossa oli varsin heiveröinen osa Inkoon ja Siuntion Vihreitä.

Joskus kriisistä kuitenkin syntyy jotakin oikein hyvää. Noihin aikoihin nimittäin Siuntion politiikassa myrskysi Vihreidenkin keskuudessa niin, että se taisi rohkaista inkoolaisia perustamaan oman yhdistyksen.

Ja se oli hyvä! On ollut ilo seurata, miten Inkoon Vihreät on vuosikymmenen aikana vakiinnuttanut omannäköisensä toiminnan Länsi-Uudenmaan vihreiden yhdistysten joukossa.

Inkoon Vihreät! Haluan onnitella teitä tänään 10-vuotisjuhlanne johdosta ja toivottaa teille mitä valoisinta tulevaisuutta!

Harri Haanpää
Inkoon ja Siuntion Vihreiden puheenjohtaja 2010–2011